Photos: LONDON

6-10.juni var jeg i London sammen med mamma, tante og kusine. Det var sykt mange folk i gatene og i parkene, og jeg ble rett og slett målløs da jeg så hvor stor Big Ben var! Meste av tiden gikk til shopping. New Look, Forever 21 og Primark ble absolutt favorittbutikkene! Vi spiste blant annet på Pizza Hut, hvor jeg spiste den beste pizzaen jeg noensinne har smakt. På fredagen var vi og så på musikalen "The Lion King" på Lyceum Theatre. Oh my, det var så fint!! Anbefales! Den siste dagen ble brukt til sightseeing, hvor vi så Big Ben, Buckingham Palace, London Eye osv. Jeg ble helt betatt av en park som lå like i nærheten av Buckingham Palace.. jeg tror den het Green Park. Det var så vakkert og så mye liv, og ekorn vimset rundt på bakken blant folk. Følte meg skikkelig turist der jeg knipset som en gal med kameraet. Hahah!

Tusen takk til mamma som spanderte denne turen på meg!! Jeg hadde det kjempefint og koste meg masse. Det var en drøm som gikk i oppfyllelse! Glad i deg, beste ♥Stikkord:

2 kommentarer

Charlotte Marianne

13.06.2013 kl.07:58

Ååh! Så fine bilder. Ser ut som dere koste dere masse. Håper jeg kan bli med neste gang. ahaha :)

Love u <3

Anniken Marianne

14.06.2013 kl.20:01

Charlotte Marianne: Tusen takk, søs! Neste gang blir du også med vettu! :) Heheh
Love u 2 <3

Skriv en ny kommentar

Anniken Marianne

Anniken Marianne

21, Lørenskog

Velkommen til min blogg! Jeg har en stor lidenskap for fotografi, og på denne bloggen deler jeg mine bilder. Følg meg gjerne på instagram: anniebie

Kategorier

Arkiv

hits